02. Juni 2020
  Kontakt:
   

  Procedureadvokater 

  Vesterbrogade 32

  1620 København V


  Tlf.:  +45 33 43 70 00

  Fax: +45 33 43 70 01
  E-mail: forening@danskeadvokater.dk

Tur til London den 16.-18. april 2020 med Procedureadvokaterne


Kære tilmeldte til London-turen


Bestyrelsen har med baggrund i de seneste meldinger om udbredelsen af Corona-virussen besluttet at udsætte studieturen til London.

Vi beklager selvfølgelig de gener, det evt. vil have for jer, men vi håber på jeres forståelse for vores beslutning i denne svære situation.Det faglige arrangement strækker sig over torsdag og fredag og indebærer en grundig indføring i det engelske retssystem, herunder besøg hos en domstol og overværelse af en hovedforhandling med en af Londons anerkendte barristers.


Turen udløser kursuspoint.


I prisen er indeholdt overnatning på hotel AMBA HOTEL CHARING CROSS (torsdag og fredag) samt de faglige arrangementer. Transport til London er for egen regning, og det booker man selv.


Tilmeld dig her

Sidste nyt

   
Temadagen er som følge af COVID-19 udskudt. Yderligere information følger. Generalforsamling bliver afholdt den 28. maj 2020 på skriftligt grundlag.
Kære tilmeldte til London-turen Bestyrelsen har med baggrund i de seneste meldinger om udbredelsen af Corona-virussen besluttet at udsætte studie
Udvalgte nyheder fra den seneste periode inden for civilproces udarbejdet af Procedureadvokater i samarbejde med advokat Mette Højberg. Nyheder:
Udvalgte nyheder fra den seneste periode inden for civilproces udarbejdet af Procedureadvokater i samarbejde med advokat Mette Højberg. Nyheder: