28. Marts 2024
Kontakt:
 

Procedureadvokater 

Vesterbrogade 32

1620 København V


Tlf.:  +45 33 43 70 00

Fax: +45 33 43 70 01
E-mail: forening@danskeadvokater.dk

Temadag, Nimb i Tivoli


 Procedureadvokater inviterer til

Temadag 9. november 2016 i Tivoli
Nimb/Rotunden
Bernstorffsgade 5 (lige over for Hovedbanegården)
1577 København K

 

 

Efterårets temadag vil dels byde på et indlæg vedrørende den digitale sagsportal og de hidtidige erfaringer med sagsportalen dels byde på et indlæg om fastsættelse af sagsomkostninger og salærer til beskikkede advokater i både civile sager og straffesager.


Dagens indlægsholdere er digitaliseringschef Steen Hermansen, Danske Advokater og landsdommer Svend Bjerg Hansen, Vestre Landsret.

Steen Hermansen har i de seneste år arbejdet med at sikre advokatbranchens interesser hos Domstolsstyrelsens projektgruppe med den digitale retsproces. Steen har derigennem fået indsigt i den nye sagsportal www.minretssag.dk, som skal benyttes fremover i kommunikation med domstolene.

På temadagen vil Steen komme ind på flg. områder:

  • Indsigt i Domstolsstyrelsen projekt med den digitale retsproces.
  • Viden i brug af ny sagsportal til betjening af civile sager hos domstolene.
  • Visning af den nye sagsportal.

Landsdommer Svend Bjerg Hansen har været landsdommer ved Vestre Landsret siden 1992 og retsformand siden 1998 og er endvidere næstformand for Ankenævnet for Forsikring. Landsdommer Svend Bjerg Hansen har skrevet flere artikler om sagsomkostninger.

På temadagen vil landsdommer Svend Bjerg Hansen redegøre for domstolenes praksis med hensyn til fastsættelse af sagsomkostninger og fastsættelse af salærer til beskikkede advokater inden for såvel den civile retspleje som strafferetsplejen.

I forbindelse med landsdommer Svend Bjerg Hansens redegørelse for domstolenes praksis vil advokat Ulrik Christrup komme med bemærkninger vedrørende domstolenes praksis set fra en advokats synsvinkel. Det er håbet, at også deltagerne på temadagen vil fremkomme med bemærkninger til og spørgsmål vedrørende domstolenes praksis.

Dagens program:

Kl. 09.30-10.00 - Morgenbrød og kaffe

Kl. 10.00-12.00 -  Den digitale retsproces – ny sagsportal v/digitaliseringschef Steen Hermansen

Kl. 12.00-13.30 - Frokost

Kl. 13.30-15.00 -  Fastsættelse af sagsomkostninger og salærer til beskikkede advokater v/landsdommer Svend Bjerg Hansen og advokat Ulrik Christrup

Kl. 15.00-15.15 - Pause

Kl. 15.15-16.00 -  Fastsættelse af sagsomkostninger og salærer til beskikkede advokater – fortsat.

Kursuslektioner:
Der udstedes kursusbevis på 5 lektioner. Foreningen sørger for udlevering af kursusbeviser til de deltagere, der har deltaget i dagens fulde program.

Pris:
Temadagen er denne gang UDEN beregning

Framelding:
Evt. framelding eller udeblivelse vil medføre en opkrævning på kr. 500 ekskl. moms til dækning af omkostninger.

OBS: tilmelding er bindende og skal ske inden den 1. november 2016.

Tilmeld dig her

Vi glæder os til at se dig på temadagen.
Sidste nyt

   
Foreningen af Procedureadvokaters specialepris blev i 2023 uddelt til Anders Villads Nielsen, der har skrevet speciale om ankebegrænsningsregler s

Foreningen af Procedureadvokaters specialepris blev i 2022 uddelt til Victoria, der har skrevet speciale om beskyttelsen af forretningshemmelighed
Der blev den 6. maj 2021 afholdt generalforsamling i Foreningen af Procedureadvokater. Generalforsamlingen blev som følge af Covid 19 afholdt skriftli